Ata Tohumundan Sağlıklı Gıdaya

Naldöken Evimiz, "ATA TOHUMUNDAN SAĞLIKLI GIDAYA" projesine başladı
Değerli Şeyda Şişman gönüllümüz/eğitmenimizden aldığımız uzun süreli proje tasarlanması ve uygulanması eğitiminden sonra Naldöken Evimiz koordinatörü ve gönüllülerimiz tarafından tasarlanan proje, proje grubumuz dayanışması ve Şeyda Hoca'mızın danışmanlığında uygulanmaya başladı.
11-13 yaş grubu 10 öğrencimizle, 4 ay boyunca, haftada bir 120 dakikalık çalışmalarla uygulanacak projenin sonunda öğrencilerimizin kazanımlarının;
-
-Ata tohumunu tanımaları
- -Ülkemizin kültürü olan tohumlar hakkında
bilgi edinmeleri
- -Atölyeler ile el becerileri
kazanmaları
- -Ata tohumuna nasıl ve neden sahip
çıkılması içgüdüsü edinmeleri
- -Ata tohumunun sürdürülebilir olması ve sağlıklı beslenme açısından öneminin kavranması
-Uygulama alanlarına yapılacak gezilerle bilgi ve deneyimlerinin artması
-Düşüncelerini resim ve sembollerle aktarabilmeleri
-Edindikleri bilgi ve deneyimleri diğer öğrencilere anlatarak, anlatım ve sunum becerilerinin gelişmesi
olarak hedeflenmiştir.
Proje grubumuza ve öğrencilerimize kolaylık ve başarılar diler, Naldöken Evimiz'e teşekkür ederiz.
Yorum Ekle